MOTION OY

Kuva: Pekka Tuuri

ARI HEINILÄ • toimittaja, käsikirjoittaja, kuvaaja ja TV-tuottaja

Tuotantoa vuodesta 1989

MOTION OY on Ari Heinilän omistama, vuodesta 1989 toiminut tuotantoyhtiö, joka on tehnyt pitkälle toista sataa TV-ohjelmaa, dokumenttielokuvia, mainostuotantoja sekä tuottanut sisältöjä mm. Monomeno- ja Erätulilla TV-sarjoihin. TV-sarja, Raider of the lost snow esitettiin Travel Channel:ssä yli 100 maassa. Seikkailun Maailma ylsi parhaimmillaan 720 000 -katsojalukuihin TV1:ssä. Heinilän ohjaamia dokumenttielokuvia on palkittu Italiassa, Ranskassa, Espanjassa ja Virossa.

MOTION OY/Ltd is a production company owned by Ari Heinilä. Since 1989, Motion Oy has produced way over a hundred TV-programmes and documentary films for all different, national TV-channels in Finland. Raider of the Lost Snow –series was shown on Travel Channel, over 100 countries world-wide. Documentaries have collected prizes in France, Spain, Italia and Estonia.

ITE-merentutkija Arska hyljeluodoilla, joissa hän on useat kerrat uinut hallien kanssa.

a
Rakkaudesta luontoon, mereen, vuoriin ja vauhtiin

“Ääretön uteliaisuus luonnon ihmeistä on ajanut minua moniin seikkailuihin. Itämeri on ollut minulle loputon seikkailujen sampo.
Olen voinut työssäni toteuttaa unelmiani ja tutkia maailman ihmeitä. Olen myös löytänyt paljon tutkittavaa aivan läheltä, ihan omalta “takapihaltani”. 

Jos sinun merelläsi on jotain kiinnostavaa ja haluat Arskan tutkivan sitä, ota yhteyttä! 
contact@minunmereni.fi

"Ari Heinilä on dokumenteillaan tehnyt tunnetuksi Itämeren hylkytarinoita ja edesauttanut historiallisten laivahylkyjen suojelutyötä."
Minna KOIVIKKO
FT, meriarkeologi, Museovirasto
"Olen päässyt Arin rinnalla tutkimaan Suomenlahden kauneimpia saaria, värikkäitä vedenalaisia maisemia, viilettämään tuulivempeleellä jääkentällä. Oivaltanut, että luontoa pitää osata lukea monella tavalla, jotta seikkailu on turvallista."
Päivi Lehti
Puoliso
"Isä hankki meille jo pikkupoikina märkkärit, räpylät ja maskit. Saariretket, telttailu ja seikkailu merelle oli kesäisin meidän arkea."
JESSE HEINILÄ
Arskan poika
"Ari on ite-meritutkija! Loppumattoman innokas ja utelias, idearikas ja aikaansaava, nykyajan tutkimusmatkailija. Ari liikkuu veden pinnalla ja veden alla, kaikkina vuodenaikoina, nauttien Itämerestä. Ari on myös mestarillinen, visuaalinen tarinankertoja. Ari on julkaissut yli sata videoblogia ja nyt elokuvan, jotka kertovat Itämerestä, sen kauneudesta ja suojelun tärkeydestä. Minun mereni -yhdistyksen tunnuslause on: "Innostu, tutki, suojele, osallistu!". Ari on tuon tunnuslauseen ruumiillistuma."
Pekka Tuuri
Sukeltaja, mestarikuvaaja